Minibrochettes van gebakken peer met parmezaankrullen

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 2 niet te rijpe peren
  • 1 blok van 100 g parmezaan van Itinéraire des Saveurs
  • 20 g boter van Pâturages
  • 1 el poedersuiker
  • Houten prikkers

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 6 min
  1. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij het vlees in blokjes.

  2. Laat de boter en de suiker smelten in een pan. Leg er de peren in en laat een beetje karamelliseren.

  3. Laat afkoelen, steek op prikkers en werk af met een parmezaankrul.

  4. Deze brochettes gaan er nog mooier uitzien op een donkerkleurige schotel.

Tips

Gebruik een dunschiller om mooie parmezaankrullen te maken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.