Mimosa-eieren met prei

Makkelijker
50 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 eieren Wallo
  • 2 preiwitten
  • 1 bosje bieslook
  • 1 rode ui
  • 200g yoghurt Pâturages
  • 50g mayonaise La William
  • 50g pijnboompitten Paquito
  • 1 el druivenpitolie Bouton d'Or
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze, snijd ze doormidden en haal er het eigeel uit.

  2. Meng het eigeel met de mayonaise en de gehakte bieslook en breng op smaak met zout en peper. Vul de eiwithelften met dit mengsel.

  3. Snijd de preiwitten in twee. Neem een kwast en bestrijk ze met druivenpitolie. Bak ze 20 min. op een bakplaat in een voorverwarmde oven op 180° C.

  4. Breng de yoghurt op smaak met zout en peper.

  5. Snipper de rode ui.

  6. Rooster de pijnboompitten in een pan.

  7. Schep wat yoghurt op het bord, leg er de met peper en zout gekruide prei op en werk af met de mimosa-eieren.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.