Met rum geflambeerde bananen

Makkelijk
10 min
€€
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 bananen
  • 20 g boter Pâturages
  • 10cl de rhum On/Off
  • Citroensap
  • 6 el bruine suiker
  • 1 zakje vanillesuiker1 sinaasappel
  • Facultatief: vanille-ijs

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Pel de bananen en snijd ze in de lengte door. Besprenkel ze met citroensap.

  2. Smelt de boter, voeg de 2 soorten suiker toe en laat karamelliseren. Voeg de bananen toe, laat ze mooi kleuren en zorg dat ze omhuld worden met de karamel.

  3. Deglaceer de karamel met het sap van de sinaasappel.

  4. Verwarm de rum in een kleine kookpan, giet hem over de bananen en flambeer.

  5. Voor echte lekkerbekken voegt u er een bolletje vanille-ijs aan toe.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.