Volg het recept stap voor stap
-
Was en droog de tomaten. Snijd het hoedje eraf (hou opzij).
-
Hol de binnenkant van de tomaten uit, zonder het vel te beschadigen.
-
Laat de tomatenpulp uitlekken en verwijder de zaadjes. Versnijd vervolgens in blokjes.
-
Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en laat omgekeerd uitlekken.
-
Ontpit de olijven en snijd ze in kleine stukjes. Schil de uien en hak ze fijn.
-
Spoel de koriander, droog hem en hak hem fijn.
-
Meng de tomatenblokjes met de olijven, de uien en de koriander. Overgiet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de blokjes feta toe zonder te veel te roeren en vul de goed uitgelekte tomaten met dit mengsel.
-
Dek af met vershoudfilm en zet gedurende minstens 1 uur in de koelkast.
Tips
Leg voor nog meer smaak een opgerolde ansjovisfilet op elke tomaat, met het hoedje ernaast.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.