Lasagne ricotta en spinazie

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 voorgekookte lasagnebladen van Fiorini
  • 250 g diepgevroren en gehakte spinazie van Saint Eloi
  • 1 ei van Moisson
  • 250 g ricotta van Fiorini
  • 10 cl room van Pâturages
  • 40 cl bereide tomatensaus van Fiorini
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 snufje look griesmeel van Cigalou
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (th. 5).

  2. Kook de gehakte spinazie in de microgolf (volgens de tijd op het zakje). Kruid met peper en zout en een snufje look.

  3. Meng de ricotta met de room en het ei in een kom. Kruid met peper en zout.

  4. Doe wat tomatensaus in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie, leg er 2 lasagnebladen op, smeer er wat room-ricotta en spinazie over en daarna opnieuw wat tomatensaus. Maak daarna 2 andere lagen en eindig met 2 lasagnebladen bedekt met tomatensaus.

  5. Zet 30 minuten in de oven.

Tips

Tip: u kunt deze lasagne ook klaarmaken met gebakken stukken kip met Provençaalse kruiden, spekreepjes, coppa of zalm.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.