De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 8 voorgekookte lasagnebladen van Fiorini
- 1 aubergine
- 2 courgettes
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 100 g parmezaan
- 20 cl groentebouillon van Bouton d’Or
- 2 el oregano van Cigalou
- 2 el olijfolie van Bouton d’Or
- Zout en peper van Cigalou
Volg het recept stap voor stap
-
Pel en hak de ui en de look.
-
Was de aubergine, courgettes en paprika’s. Snij in gelijke blokjes en laat de schil.
-
Verhit de olie in een sauteerpan en fruit de look en de ui. Doe er de groenten bij en bak net al dente. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Besmeer de bodem van een gratinschotel met olie en bedek met lasagnebladen. Leg er een laag groenten bestrooid met oregano op, bedek met lasagnebladen, doe er opnieuw een laag groenten en oregano bovenop en eindig met een laag lasagne. Bestrooi met geraspte parmezaan.
-
Besprenkel met de bouillon, bedek met aluminiumfolie en bak 15 min. Verwijder de aluminiumfolie en bak nog eens 15 min.
Tips
Tip: om het nog lichter te maken, kunt u de groenten 45 min. en op 200°C (th 6) bakken in de oven op een plaat bedekt met bakpapier. Draai halverwege om.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.