Langoustines, zeebaars en 3 paprika's
De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 12 langoustine(s)
- 6 zeebaarsfilet(s)
- 1 paprika van iedere kleur (groen, rood, geel)
- 6 tomaten
- 2 uien
- 4 knoflookteentjes
- 100 g ontpitte groene olijven van Bouton d'Or
- 1/2 bosje koriander
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl komijnzaad
- 1 tl kruidenmengsel voor couscous Cigalou
- 3 el olijfolie van Bouton d'Or
- zout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
-
Pel de uien en snijd ze in dunne plakjes. Ontpit de paprika’s en snijd ze in reepjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Hak de look en de koriander fijn.
-
Doe de olie in een stoofpan en bak alle ingrediënten.
-
Neem de pan van het vuur en voeg de 3 kruiden toe, meng en voeg vervolgens de zeebaarsfilets toe. Bestrijk voorzichtig met de bereiding, bedek en plaats gedurende 2 uur in de koelkast.
-
Zet de pan terug op het vuur, voeg 2 glazen water toe, voeg zout en peper toe, meng en laat 30 minuten sudderen.
-
Voeg de langoustines en de olijven toe, meng en laat nog eens 10 minuten sudderen.
Tips
Serveer onmiddellijk in de pan, zo blijft het gerecht langer warm en het is ook gezelliger.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.