Lamsspiesjes met specerijen

Deze gekruide lamsspiesjes bieden een heerlijke combinatie van mediterrane smaken. De kruiden geven het malse vlees een diepe smaak en de groenten zorgen voor een welkome frisheid. Geniet van dit smakelijke gerecht wanneer u buiten dineert of voor een gezellig avondje uit. Eet smakelijk!

Makkelijk
510 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1kg 1 kg lamsvlees
  • 2càc 2 koffiel. kurkuma Cigalou
  • 2càc 2 koffiel. geraspte gember
  • 2càc 2 koffiel. kerrie Cigalou
  • 1càs 1 eetl. Cayennepeper in poeder Cigalou
  • Het sap van 2 citroenen
  • Zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 500 min
  1. Bereid de marinade: meng het citroensap met de gember, de kerrie, de kurkuma, de Cayennepeper en het zout.

  2. Snijd het lamsvlees in stukken van ongeveer 3 cm.

  3. Omwikkel ze zorgvuldig met de marinade en laat ze gedurende 8 uur rusten in de koelkast.

  4. Steek de stukken lamsvlees op spiesjes en rooster ze een tiental minuten boven het gloeiend houtskool van de barbecue.

Tips

Troef: je kunt ook stukken tomaat en paprika tussen het lamsvlees op de spiesjes steken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.