Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180°C (th.6).
-
Fruit de gepelde en gesneden uien in een beetje olie zonder ze bruin te laten worden.
-
Schil de peren en snijd ze in dunne plakjes, in de lengte.
-
Leg op vetvrij papier, in opeenvolgende lagen, de peren, de uien, zout en peper, de vis, een scheutje olie, een blaadje salie, opnieuw zout en peper. Vouw het papier tot een papillote en bak gedurende 20 minuten.
-
Kook de tagliatelle 3 minuten in kokend gezouten water.
-
Smelt in een steelpan de in kleine stukjes gesneden geitenstam met 2 eetlepels room op laag vuur.
-
Leg op een warm bord een bedje van tagliatelle, bovenop de inhoud van de papillote, besprenkel met een lepel saus, versier met in blokjes gesneden tomaat en 2 blaadjes salie.
Tips
Om warme borden te krijgen, laat u ze 10 minuten weken in heet water in de gootsteen, of 20 minuten op het ovenrek bij 80°, of 10 minuten gewikkeld in 2-3 handdoeken boven een pan met kokend water of in de stoompan.Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.