Konijn met bier en Luikse siroop

Dit recept voor konijn met bier en Luikse siroop biedt een combinatie van zoete, bittere en hartige smaken. Geniet ervan met een lekker knapperig broodje en een heerlijke saus. Eet smakelijk!

Makkelijk
80 min
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 1 versneden konijn
  • 2càs 2 el bloem van Chabrior
  • 1càs 1 el Luikse siroop
  • 1 1 fles bier van het type Piedbœuf
  • 4 4 sjalotten
  • 20g 20 g boter van Pâturages
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Fruit de sjalotten in een kookpot in de boter, voeg de stukken konijn toe, kruid met peper en zout, zet volledig onder bier en laat 1 uur zachtjes sudderen.

  2. Als het konijn gaar is, kunt u de saus binden: neem 1 kop kooknat af en los er de bloem en de Luikse siroop in op.

  3. Roer goed en zet het vuur hoog.

Tips

Het konijn is gaar als u het vlees er gemakkelijk kunt aftrekken met een vork.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.