Konijn met bier en Luikse siroop
Dit recept voor konijn met bier en Luikse siroop biedt een combinatie van zoete, bittere en hartige smaken. Geniet ervan met een lekker knapperig broodje en een heerlijke saus. Eet smakelijk!
Makkelijk
80 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Fruit de sjalotten in een kookpot in de boter, voeg de stukken konijn toe, kruid met peper en zout, zet volledig onder bier en laat 1 uur zachtjes sudderen.
-
Als het konijn gaar is, kunt u de saus binden: neem 1 kop kooknat af en los er de bloem en de Luikse siroop in op.
-
Roer goed en zet het vuur hoog.
Tips
Het konijn is gaar als u het vlees er gemakkelijk kunt aftrekken met een vork.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.