De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 3 3 limoenen
- 1 1 verse ui
- 0,25 ¼ rode peper
- 15cl 15 cl kokosmelk Itinéraire des Saveurs
- 1 1 straaltje olijfolie Bouton d’Or
- 0,5càc ½ kl pimentsaus + zout
Wijnsuggestie
Gewürztraminer Hauller
Witte wijn
9,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
40 min
-
Pel de ui, hak hem fijn en stoof hem in de olijfolie.
-
Zet de pimentsaus samen met het citroensap, de kokosmelk en de gehakte peper (zonder zaden en zaadlijsten) op het vuur. Breng op smaak met wat zout en laat inkoken.
Tips
Deze saus past heerlijk bij garnalen, zeeduivel of kip.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.