De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 150 g quinoa
- 300 g verse kaas Pâturages
- 1 ei van Moisson, licht losgeklopt
- 1 middelgrote courgette grof geraspt
- 4 el paneermeel
- 4 el maiszetmeel
- 0.5 tl bakpoeder van Elodie
- 50 jonge uien schoongemaakt, fijngehakt
- 1 el bieslook fijngehakt
- 1 el platte peterselie fijngehakt
- 0.5 tl paprikapoeder Cigalou
- sap van ½ citroen
- 2 el olijfolie van Bouton d'Or
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
20 min
-
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de courgette, de quinoa, de verse kaas en het ei. Voeg het paneermeel, het maiszetmeel, het bakpoeder, de jonge ui, het bieslook, de platte peterselie, het paprikapoeder en het citroensap toe. Voeg zout en peper toe. Roer goed.
-
Bestuif je handen met wat bloem. Vorm balletjes van ongeveer 1 eetlepel en speel ze kort van hand naar hand. Druk ze plat. Verwarm de olijfolie in een bakpan met antikleeflaag.
-
Bak de koekjes gedurende 3 minuten aan de ene en 2 minuten aan de andere kant.
Tips
Heerlijk met ratatouillesaus van Saint Eloi.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.