De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 16grote blokjes varkensvlees voor brochettes
- 3paprika’s (1 rode, 1 gele en 1 groene), in blokjes gesneden
- 1rode ui, in blokjes gesneden
- 8grote Parijse champignons
- 1/3 kopje olijfolie Bouton d’Or
- 1 el mosterd Bouton d’Or
- 3 el balsamicoazijn met frambozenaroma Bouton d’Or
- 2 el verse koriander, gehakt
- 2lente-uien, fijngesneden
- Zwarte peper uit de molen en zout Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
25 min
-
Maak 4 brochettes door het varkensvlees af te wisselen met de paprika, de ui en de champignons en leg ze vervolgens op een schotel.
-
Meng in een andere schotel de rest van de ingrediënten en giet dit mengsel over de brochettes. Smeer ze goed in met de marinade en laat 2 uur rusten in de koelkast.
-
Verwarm de barbecue voor, zodat hij goed heet is.
-
Haal de brochettes uit de marinade en laat ze uitlekken.
-
Leg de brochettes op de warme barbecuerooster en breng de warmte terug tot een gematigd niveau. Laat 6 tot 8 minuten bakken.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.