Volg het recept stap voor stap
-
Snijd de kippenlapjes in lintjes.
-
Pel de look en de ui. Verwijder de kiem uit de look. Hak de ui en de look fijn en meng goed met 3 eetlepels olijfolie.
-
Was de limoenen, droog ze af, snijd dikke schijven en snijd ze in twee (verwijder de pitten).
-
Wissel op grote houten brochettes de scampi’s, de lintjes kip en de halve schijven limoen af.
-
Besprenkel de brochettes aan elke kant met de mengeling van olijfolie, look en ui.
-
Rooster gedurende enkele minuten op de barbecue.
-
Bestrooi met het grof zout en overgiet met de rest van de saus. Serveer meteen.
Tips
Deze brochettes kunnen op voorhand worden bereid. Laat ze in de koelkast marineren, afgedekt met vershoudfilm.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.