Kip taco's met zachte kruiden, sesam mayonaise, peper crème en rucola salade

Ontdek het recept van onze chef Jérémy Vandernoot voor september 2024.

Makkelijk
70 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 tortilla's Itinéraire des Saveurs
  • 2 kippenborsten
  • 2 paprika's
  • 100g rucola Saint Eloi
  • 1 limoen
  • 4 eetlepels mayonaise Bouton d'Or
  • 50ml olijfolie Bouton d'Or
  • 1 theelepel paprika Cigalou
  • 1 theelepel gemalen gember Cigalou
  • 1 theelepel gemalen kaneel Cigalou
  • 1 theelepel gemalen nootmuskaat Cigalou
  • 2 theelepels sesamzaad Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Marineer de kipfilets met de paprika, gemalen gember, kaneel, nootmuskaat en olijfolie gedurende 2 uur in de koelkast.

  2. Meng de sesamzaadjes door de mayonaise voor de sesammayonaise.

  3. Bak voor de paprikacrème de paprika’s 20 minuten in een op 180° voorverwarmde oven. Verwijder na het bakken de zaadjes en het velletje, meng het vruchtvlees met de 50ml olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Kook de gemarineerde kip, vooraf in stukken van 2 cm dik gesneden.

  4. Vul de tortilla’s met kip, de mayonaise en pepercrème, voeg een paar blaadjes rucola toe en werk af met een beetje limoensap.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.