Kip in papillot met parfums uit het Baskenland

Makkelijk
50 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 redelijk dikke kipfilets
  • 2 plakken rauwe ham Monique Ranou
  • 1 groene paprika
  • 2 kleine courgettes
  • 1 kleine ui
  • 4 kl tomatenconcentraat
  • 4 snuifjes cayennepeper Cigalou
  • Olijfolie Bouton d’Or
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Was en ontpit de paprika en snijd hem fijn. Was courgettes en snijd ze in fijne staafjes. Pel de ui en hak hem fijn en snijd de ham in lintjes.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C (gasstand 6).

  3. Meng het tomatenconcentraat, een beetje olie, de cayennepeper en het peper en zout. Besmeer de kipfilets aan beide zijden met dit mengsel en bak ze goudgeel in een pan met antikleeflaag.

  4. Leg een kipfilet in het midden van een bakpapier, verdeel er de groenten en de ham over, overgiet met een straaltje olijfolie en sluit de papillot zorgvuldig. Herhaal deze stappen voor de 3 andere filets. Leg in een schotel en zet 25 à 30 minuten in de oven.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.