De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 8 kerstomaten
- 2 takken selderij
- 250 g verse geitenkaas Pâturages
- 1 el gepelde zonnebloempitten
- 1 el fijngehakt bieslook
- 2 el olijfolie Bouton d’Or
- 1 kl xeresazijn Bouton d’Or
- Peper en zout Cigalou
Wijnsuggestie
Château Pierrousselle
Witte wijn – AOP Entre-deux-mers
Cépages : Sauvignon et Sémillion
2021
5,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Was de tomaten, droog ze af en maak ze leeg met een koffielepeltje. Strooi wat zout op de binnenkant en leg ze omgekeerd op een rooster om uit te lekken
-
Plet in een kom de geitenkaas met een vork. Voeg de fijngehakte selderij toe, het bieslook en de zonnebloempitten (licht geroosterd in een droge pan). Overgiet met de azijn en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout en meng goed.
-
Vul de tomaatjes met dit mengsel en serveer goed gekoeld.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.