Kaviaar van tomaten

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 bokaal van 280 g gedroogde tomaten gemarineerd in olie van Bouton d’Or
  • 60 g pijnboompitten van Chabrior
  • Provençaalse kruiden van Cigalou
  • Olijfolie van Bouton d’Or
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een hete pan zonder vetstof.

  2. Doe de geroosterde pijnboompitten in de kom van een keukenrobot en voeg de gedroogde tomaten, een beetje Provençaalse kruiden en peper toe. Mix fijn terwijl u er wat olijfolie bij giet.

Tips

Deze kaviaar van tomaten is heerlijk op toast. En blijft er na het aperitief nog wat van over? Serveer dat dan bij geroosterde vis!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.