Kalhskotelet, groene asperges & vinaigrette

Dit recept biedt een heerlijke combinatie van smaken, waarbij de kwaliteit van het kalfsvlees en de versheid van de asperges worden benadrukt, allemaal versterkt door de mosterdvinaigrette.

Hier is een recept van kalfskotelet met groene asperges en mosterdvinaigrette, een bereiding die de malsheid van het kalfsvlees en de versheid van de asperges benadrukt. Eet smakelijk!

Makkelijk
40 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 800g kalfskotelet
  • 12 groene asperges
  • 1 sjalot
  • 2 limoen
  • Olijfolie van Bouton d’Or
  • Bieslook
  • peterselie
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper Cigalou

Wijnsuggestie

Château Baret

Pessac Leognan
Witte wijn – Sauvignon

17,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Blancheer de asperges 5 minuten in kokend water. Koel meteen met ijskoud water. Rooster deasperges op de barbecue.

  2. Maak limoenzestes. Snij de limoenpartjes uit en bewaar het sap dat vrijkomt bij het snijden.

  3. Hak de sjalot, het bieslook en de peterselie fijn. Meng de sjalot en gehakte kruiden met delimoenzestes, de limoenpartjes, het limoensap, olijfolie, zout en peper.

  4. Bak de kalfskotelet 4 minuten aan elke kant op de barbecue. Laat 5 minutenrusten weg van de barbecue en serveer.

https://youtube.com/watch?v=a8hDRrzV1ec%3Ffeature%3Doembed%22+frameborder%3D%220%22+allow%3D%22accelerometer%3B+autoplay%3B+clipboard-write%3B+encrypted-media%3B+gyroscope%3B+picture-in-picture%3B+web-share%22+allowfullscreen%3E%3C

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.