Kalfslende met rozijnen op een bedje van prei

Dompel uzelf onder in de harmonie van smaken met ons voortreffelijke recept voor kalfslende met rozijnen en preifondue. Deze combinatie van malse kalfslende, zoete rozijnen en romige preifondue zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring. Volg onze gedetailleerde gids om dit gerecht te bereiden dat liefhebbers van verfijnde gerechten in verrukking zal brengen.

Geniet van deze gastronomische ervaring die uw smaakpapillen in verrukking zal brengen! Eet smakelijk!

Gemiddeld
100 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 800g 800 g kalfslende
  • 100g 100 g rozijnen
  • 2 2 middelgrote preistengels
  • 2 2 middelgrote witte uien
  • 15cl 15 cl witte wijn Expert Club
  • 8càs 8 el olijfolie Bouton d’Or
  • 4 4 snuifjes muskaatnoot Cigalou
  • 1càs 1 el acaciahoning
  • 0,5 ½ bosje tijm en 3 takjes verse laurier
  • 3

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Schroei in een stoofpan de kalfslende dicht aan alle kanten in 5 eetlepels olie, tot het vlees goudgeel kleurt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rozijnen, de tijm, de laurier, de nootmuskaat en 20 cl water toe. Dek af en laat 1 uur sudderen.

  2. Verwijder de buitenste laag van de prei, spoel en snijd fijn. Pel de ui en snijd fijn. Bak de groenten goudgeel in de rest van de olie en de honing. Giet de wijn erbij en maak de gekarameliseerde braadresten los.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.