Ossobucco van kalfsvlees
Reis rechtstreeks naar Italië met ons recept voor kalfs-ossobuco, een symfonie van rijke, rustgevende smaken. Laat u meeslepen door de malsheid van het vlees en het aroma van de kruiden. Volg onze gedetailleerde gids om deze Italiaanse klassieker thuis na te maken.
kalfs-ossobuco is veel meer dan een gerecht, het is een viering van de Italiaanse keuken. Geniet van elke hap van deze gedenkwaardige smaakervaring.
Volg het recept stap voor stap
-
Haal de kalfssneden door de bloem.
-
Snijd het knoflook en de ui fijn, hak de peterselie.
-
Bak het vlees goudgeel in de hete olie.
-
Voeg het knoflook, de ui, de peterselie, tijm en laurier toe. Overgiet met witte wijn. Kruid met peper en zout en meng.
-
Dek de stoofpan af en laat gedurende 45 minuten zachtjes sudderen. Draai het vlees af en toe om.
Tips
5 Serveer deze ossobucco met pasta, rijst of aardappelen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.