Ossobucco van kalfsvlees

Reis rechtstreeks naar Italië met ons recept voor kalfs-ossobuco, een symfonie van rijke, rustgevende smaken. Laat u meeslepen door de malsheid van het vlees en het aroma van de kruiden. Volg onze gedetailleerde gids om deze Italiaanse klassieker thuis na te maken.

kalfs-ossobuco is veel meer dan een gerecht, het is een viering van de Italiaanse keuken. Geniet van elke hap van deze gedenkwaardige smaakervaring.

Makkelijk
60 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 4 kalfsschenkels (ongeveer 200 g per portie)
  • 2 2 uien
  • 3 3 knoflooktenen
  • 1 1 glas droge witte wijn
  • 1 1 bosje platte peterselie
  • Enkele takjes tijm
  • 2 2 laurierbladeren
  • Bloem
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Haal de kalfssneden door de bloem.

  2. Snijd het knoflook en de ui fijn, hak de peterselie.

  3. Bak het vlees goudgeel in de hete olie.

  4. Voeg het knoflook, de ui, de peterselie, tijm en laurier toe. Overgiet met witte wijn. Kruid met peper en zout en meng.

  5. Dek de stoofpan af en laat gedurende 45 minuten zachtjes sudderen. Draai het vlees af en toe om.

Tips

5 Serveer deze ossobucco met pasta, rijst of aardappelen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.