Italiaanse hapjes

Makkelijk
140 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 1 rol pizzadeeg van Monique Ranou
  • 1 bol mozzarella van Pâturages
  • 1 blikje tomatenvlees van Saint Eloi
  • 25 groene olijven van Bouton d’Or
  • 1 bosje basilicum
  • 5 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Frituurolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 125 min
  1. Marineer de in plakjes gesneden mozzarella in 5 el olijfolie en 6 fijngehakte basilicumblaadjes. Plaats 1.30 uur in de koelkast en laat dan 20 minuten op kamertemperatuur komen.

  2. Rol het deeg uit, snij kleine cirkels uit, dompel die onder in de hete frituurolie en bak goudkleurig. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Verwarm het tomatenvlees. Breng op smaak met peper en zout en schep op de hapjes.

  4. Leg er een plakje gemarineerde mozzarella, 1 olijf en een basilicumblaadje op.

Tips

Om het lichter te houden, kunt u de pizzadeegjes ook bakken in de oven, belegd met de ingrediënten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.