De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 2 2 rundkoteletten
- Tijm
- Olijfolie
- Zout, peper van de molen
Wijnsuggestie
Tirtèo Barbera d’Asti Superiore
Rode wijn – DOC Alentejo
Cépages : Alicante Boushet, Trincadeira, Aragonez
2020
9,6€
Saint-Emilion
Rode wijn
9,49€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
120 min
-
Haal het vlees 1 u op voorhand uit de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Bestrijk de rundkoteletten met olijfolie.
-
Bestrooi de 2 kanten met tijm.
-
Leg de koteletten op het grillrooster van de oven en bak ze 10 minuten aan elke kant
-
Kruid ze met peper en zout.
Tips
TIP! Bij dit mooi rood vlees hoort een goede wijn met dezelfde kleur: een Nuit-Saint-Georges, Domaine Fleurot.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.