Hollandse saus

Makkelijk
50 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 200 g boter
  • 3 eidooiers
  • 1/2 citroen
  • Peper en zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Pers de halve citroen en zet het sap opzij. Snijd de boter in blokjes.

  2. Klop de eidooiers op met 2 eetlepels koud water.

  3. Zet au bain-marie en klop tot een luchtige crème.

  4. Voeg de boter in verschillende keren toe en klop goed.

  5. Kruid met peper en zout en voeg het citroensap toe voor het serveren.

Tips

Tip: Meestal geserveerd bij vis en asperges, maar ook heerlijk bij gevogelte.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.