Volg het recept stap voor stap
-
Verbrijzel de noten zonder er poeder van te maken. Doe de noten samen met de geraspte cantal, het paneermeel, de mals gemaakte boter en de peper in een kom. Meng alles door elkaar en laat de stukken een beetje aan elkaar klonteren.
-
Rol de heilbotfilets op en steek ze desgewenst vast met een houten stokje. Bedek ze met een dikke laag notenmengsel. Druk dit met een vork aan om het aan de vis te laten kleven.
-
Leg de heilbotrollen in een geoliede ovenschotel en zet ze ongeveer 20 minuten in een oven van 210°C.
-
Haal de vis direct uit de oven zodra de korst een mooie goudgele kleur heeft.
Tips
Dien op met in de pan gebakken minigroenten waaraan u aan het einde van de baktijd een beetje poedersuiker toevoegt om ze te “glaceren”.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.