Goulash

Makkelijk
100 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 el olijfolie van Bouton d'Or2 uien in partjes1 teentje knoflook fijngehakt1 rode paprika in ringen750 g runderkarbonade5 dl rundsbouillon van Bouton d'Or1 kruidentuiltje1 blikken (400 g) gepelde tomaten Saint Eloi1 el paprikapoeder Cigalou4 kleine aardappelen in kwarten gesnedenzout en peper CigalouGarnituur
  • 2 el zure room Pâturages2 el bieslook fijngehakt

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de olijfolie in een stoofpan met dikke bodem. Fruit de ui en het knoflook gedurende 1 minuut. Zet apart. Sauteer de paprika gedurende 1 minuut. Zet apart. Bak het rundvlees gedurende 5 minuten aan alle kanten goudbruin.

  2. Voeg de bouillon, de uien, het knoflook, de paprika, het bouquet garni en de tomaten toe. Voeg peper, zout en het paprikapoeder toe. Sluit af en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat gedurende 1 uur zachtjes sudderen. Voeg de aardappelen toe en gaar nog 15 minuten. Breng indien nodig verder op smaak. Verwijder het bouquet garni.

  3. Verdeel over kommen of diepe borden. Lepel er wat zure room over en bestrooi met bieslook.

Tips

Heerlijk met stokbrood of sneetjes roggebrood met gezouten boter.

Dit gerecht ligt tussen een ‘schotel’ en een ‘soep’ en kan enkele dagen op voorrand bereid worden. De smaak wordt er alleen maar beter op.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.