Goudbrasemfilets met anijs

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 goudbrasemfilets (zonder vel)
  • 3 courgettes
  • 8 fijne schijfjes biocitroen
  • 4 takjes tijm
  • ½ el steranijs in poeder
  • 4 el droge witte wijn
  • 4 el olijfolie Bouton d’Or
  • Zout, peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6).

  2. Snij 4 rechthoeken uit bakpapier.

  3. Was, snij de courgettes fijn en leg ze een beetje uit elkaar in het midden van de rechthoeken, zodat ze alle stukjes kunnen bestrooid worden met steranijspoeder.

  4. Doe er de goudbrasem bij en kruid met peper en zout. Voeg 2 citroenschijfjes, 1 takje tijm, 1 tl olie en 1 el wijn toe. Sluit met een touw en zet in de oven.

  5. Serveer meteen.

Tips

Tip: voor extra smaak kunt u zelf het steranijspoeder maken door de steranijs te pletten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.