Goudbrasem met venkel en sinaasappel in papillot

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 schoongemaakte goudbrasems
  • 2 venkelknollen
  • 3 sinaasappels
  • 1 scheutje olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de oven voor op 210°C (th. 6).

  2. Spoel de goudbrasems en laat uitlekken.

  3. Pocheer de venkel 5 min. in kokend water, verwijder de eerste schillen en snij de rest fijn. Schil en snij de sinaasappels.

  4. Snij 4 rechthoeken uit bakpapier en leg de goudbrasems in het midden. Kruid met peper en zout en voeg de fijngesneden venkel en de gesneden sinaasappel toe. Besprenkel met een scheutje olijfolie, sluit in een papillot en zet 15 min. in de oven. Serveer warm.

Tips

Tip: u houdt van tijm? Dan kunt er toevoegen aan de papillot, voor nog meer smaak.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.