Gevulde kwartels met gedroogd fruit

Makkelijk
40 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 ontbeende kwartels
  • 80 g rozijnen
  • 12 zachte abrikozen Paquito
  • 8 dadel Paquito
  • 10 gepelde hazelnoten van Elodie
  • 10 cashewnoten
  • 5 gesorteerde amandelen van Elodie
  • 4 takjes tijm Cigalou
  • 1 takje rozemarijn (10 cm)
  • 1 tl kaneelpoeder Cigalou
  • 3 el vloeibare honing van Elodie
  • 50 g gekonfijte gember
  • 15 cl groentebouillon
  • 10 cl zoete witte wijn Expert Club
  • olijfolie van Bouton d'Or
  • peper Cigalou
  • Garnituur 1 kaneelstokje
  • takjes rozemarijn

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Meng het gedroogd fruit, de rozemarijnnaaldjes, de ontbladerde tijm, de gember, de wijn en de peper (maak geen gladde pasta).

  2. Versier de kwartels met dit mengsel, bind ze dicht en bruineer ze vervolgens in een stoofpan met olijfolie (ongeveer 5 minuten).

  3. Als ze goudbruin zijn voegt u de warme bouillon toe. Dek af en laat gedurende 10 minuten op een zacht vuur sudderen. 

  4. Voeg op het einde van de kooktijd de honing en de kaneel toe en laat nog eens 10 minuten staan om een stroop te maken.

  5. Versier de schotel met een kaneelstokje en enkele rozemarijntakjes.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.