De benodigde ingrediënten voor dit recept
- Yoghurtsaus met koriander 1 pot (125g) roer yoghurt Pâturages
- 1 el citroensap
- 2 el olijfolie van Bouton d'Or
- 1 el koriander fijngehakt
- 3 el amandelpoeder van Elodie
- 3 el sesamzaad Cigalou
- 1/2 el komijnzaad Cigalou
- 1 el koriander poeder Cigalou
- 1 el paprikapoeder Cigalou
- 2 tl kurkuma Cigalou
- 1/2 tl tijm Cigalou
- 1 tl zout Cigalou
- 1 tl peper Cigalou
- 1 eiwit Moisson
- 5 cl melk Pâturages
- 500 g gevogeltelapjes Volaé
- zout en peper Cigalou
- Garnituur kwartje citroen
Volg het recept stap voor stap
-
Yoghurtsaus met koriander: Meng in een kom de yoghurt, het citroensap, de olijfolie, zout en peper. Garneer met de koriander. Zet koel.Meng in een kom het amandelpoeder, de sesamzaadjes, het komijnzaad, het korianderzaad, het paprikapoeder, de kurkuma, de tijm, zout en peper.Zet apart.
-
Meng in een diep bord het eiwit en de melk. Haal de filets door dit mengsel. Haal vervolgens beide kanten door het kruidenmengsel. Verwarm de olijfolie in een bakpan. Bak de filets gedurende 1 minuut aan elke kant. Voeg indien nodig olie toe.
-
Verdeel de filets over de borden. Serveer met kwartjes citroen en yoghurtsaus met koriander.
Tips
Heerlijk met een gratin van groenten of topinamboer.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.