Geroosterde paprika’s

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 rode paprika’s
  • 2 gele paprika’s
  • 2 of 3 lookteentjes
  • Olijfolie Bouton d’Or
  • Zout, peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Rooster de hele paprika’s op de barbecue.

  2. Zodra ze aan alle kanten geroosterd zijn, leg je ze in een diepvrieszak die je meteen afsluit. Zo wordt het gemakkelijker om ze te pellen.

  3. Zodra ze afgekoeld zijn, kun je ze pellen. Snijd ze vervolgens in brede repen en leg ze in een schaal..

  4. Pel de lookteentjes, verwijder hun kiempje in het midden en snijd ze in heel fijne plakjes. Leg ze op de geroosterde paprika’s, besprenkel alles royaal met olijfolie en kruid met peper en zout.

Tips

Troef: je gebruikt best rode en gele paprika’s want ze zijn vleziger en zoeter dan de groene. Deze laatste komen van dezelfde plant, maar ze worden geplukt vooraleer ze helemaal rijp zijn.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.