Gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd
Gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd zijn een uitstekende begeleiding bij uw hoofdgerechten.
Serveer gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd bij gegrild vlees, gebraad of visgerechten. Dit recept voegt een unieke, licht kruidige smaak toe dankzij de traditionele mosterd, en de romige textuur maakt deze aardappelen onweerstaanbaar. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 6).
-
Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijfjes.
-
Verdeel ze over individuele ovenschaaltjes.
-
Giet er het mengsel van room, melk, mosterd, nootmuskaat, zout en peper over.
-
Zet 40-45 minuten in de oven.
Tips
Deze bloemkool is lekker bij koud vlees. U kunt dit ook als hoofdgerecht serveren met een groene sla. Doe er dan gerookte spekblokjes van Monique Ranou bij.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.