Volg het recept stap voor stap
-
Pel de uien en hak ze fijn. Trek de blaadjes van het takje tijm. Scheur de sneetjes peperkoek tot grove kruimels.
-
Verhit de olie in een stoofpan en bak de vis aan alle kanten goudbruin.
-
Schep de vis uit de pan, draai het vuur laag en bak er de fijngehakte uien in. Leg er de vis weer in en breng op smaak met peper en zout.
-
Voeg het bier, de peperkoek en de tijm toe. Laat een paar minuten pruttelen.
-
Dek af en laat ongeveer een kwartier koken.
-
Maak op elk bord een bedje van peperkoek, leg er een stuk zeeduivel op, besprenkel met jus en versier met enkele roze bessen en platte peterselie.
Tips
Om rubberen zeeduivel te vermijden, is het belangrijk dat u de twee vellen verwijdert. Het eerste vel is donker en komt gemakkelijk los. Het tweede is doorschijnend en wordt daardoor soms vergeten.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.