Garnalentartaar met rijstvel en vinaigrette met sinaasappelsap, gember en citroengras

Gemiddeld
20 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 200g reuzengarnalen uit de diepvries van Odyssée
  • 0,25 bosje lente-uitjes
  • 1 bosje bieslook
  • 5g gember
  • het sap van 1 orange
  • sinaasappel
  • Olijfolie Bouton d’Or
  • 1càc mosterd Bister
  • 1càc wijnazijn Bouton d’Or
  • 4 rijstvellen
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Voor de vinaigrette: meng de olijfolie met het sinaasappelsap, de mosterd en de wijnazijn.

  2. Voeg het fijngehakte citroengras, de gember in fijne schijfjes, de sinaasappelzeste, de gesnipperde bieslook en de fijngehakte lente-uitjes toe.

  3. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Voor de tartaar: laat de garnalen ontdooien en snijd ze in kleine blokjes.

  5. Breng op smaak met de sinaasappelvinaigrette.

  6. Voor de rijstvellen: frituur ze in een voorverwarmde frietketel op 180° tot ze poffen.

  7. Leg de tartaar op het gepoft e rijstvel.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.