Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eidooiers door de geitenkaas en de room. Voeg de peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep met een spatel 1/3 van de stijfgeklopte eiwitten door het mengsel. Voeg vervolgens voorzichtig de rest van het eiwit toe. Bestrijk met behulp van een kwastje 4 individuele schaaltjes met 1 tl olijfolie.
-
Verdeel het mengsel over de schaaltjes. Zet apart. Verwarm de resterende olijfolie in een bakpan. Sauteer de asperges gedurende 2 minuten. Verdeel de asperges over het eimengsel in de schaaltjes.
-
Bak in de oven gedurende 15 minuten.
Tips
Heerlijk met een salade van notensla en kerstomaatjes.
Variante:
Garneer met reepjes gerookte zalm of rauwe ham.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.