Fondants met Pâturette® met chocolade

La Pâturette® is een merk van zuivelproducten. Deze Pâturette® Fondants bieden een zachte, smeltzachte textuur, gecombineerd met de rijkdom van pure chocolade. De Pâturette® voegt een vleugje frisheid en lichtheid toe aan deze heerlijke zoetigheid. Eet smakelijk!

De benodigde ingrediënten voor dit recept

2 portie(s)
  • 1 pot Pâturette® met chocolade
  • 1 ei van Moisson
  • 25 g de suiker
  • 25 g bloem van Chabrior
  • Voor de vormpjes Wat boter van Pâturages
  • Wat bloem van Chabrior

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Klop het ei met de suiker op in een schotel tot het mengsel wit wordt.

  2. Voeg de Pâturette® en de bloem toe en meng tot een glad mengsel.

  3. Zet minstens 1 u in de koelkast.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 7).

  5. Smeer de vormpjes lichtjes in met boter en bloem.

  6. Giet er de bereiding bij en zet 10 minuten in de oven. Hou goed in de gaten.

  7. Deze fondants kunt u ook koud serveren, maar lauw zijn ze nog lekkerder!

Tips

Als u de bereiding niet 1u in de koelkast kunt zetten, kunt u ze ook 10 minuten in de diepvriezer zetten. Zo blijft de kern mooi lopend.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.