Volg het recept stap voor stap
-
Splits de vanillestokjes, schraap de zaadjes eruit en doe ze bij de dikke room.
-
Voeg de geschilde en in fijne rondjes gesneden gember toe. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Snijd met een dunschiller de schil van de citroen en snijd ze in heel fijne lintjes. Blancheer ze 2 minuten in kokend water. Zet opzij.
-
Bak de zeeduivel 2 minuten aan beide kanten in de warme olie. Haal de vis uit de pan, deglaceer de pan met de witte wijn, voeg de room toe en laat 1 minuut sudderen op een zacht vuur.
-
Leg de vis opnieuw in de pan, voeg de citroenschil toe en laat nog 2 à 3 minuten garen op een zacht vuur.
Tips
Dit gerecht is nog smakelijker wanneer het op een bananenblad wordt geserveerd.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.