Erwtenhummus & chips van raapjes

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g diepgevroren erwten van Saint Eloi
  • 100 ml olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou
  • 2 takjes munt
  • ½ citroen
  • 1 groot raapje
  • 1 handvol peulen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Kook de erwten in gezouten water. Koel meteen na het koken af in ijskoud water.

  2. Mix de erwten samen met de olijfolie, het zout, de peper en de muntblaadjes.

  3. Schil het raapje. Snij fijn. Bak de schijfjes 3 à 5 minuten op 180°.Dep droog op keukenpapier enkruid met zout zodra u ze uit de friteuse haalt.

  4. Dresseer de borden. Leg er enkele peulen zonder steeltje op die u 3 à 5 minutenhebt gekookt ingezouten water.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.