Volg het recept stap voor stap
-
Meng het spuitwater met de muntlikeur. Giet in een grote ondiepe schaal en zet in de vriezer. Roer verschillende keren door elkaar met een vork, zodat er ijsschilfers ontstaan.
-
Schil en ontpit ondertussen de meloen. Snijd hem in blokjes en doe in een grote kom.
-
Breng het water en de poedersuiker aan de kook, samen met de steranijs. Giet dit mengsel over de meloenblokjes, dek af en laat intrekken.
-
Steek bolletjes uit de watermeloen met behulp van een Parijse lepel. Rol ze door de bruine suiker en laat ze karamelliseren onder een hete grill. Zet opzij.
-
Laat de meloenblokjes uitlekken en verdeel ze over de coupes. Leg de bolletjes watermeloen erbij en voeg net voor het serveren de ijskoude muntgranité toe, samen met een muntblaadje en steranijs ter versiering.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.