De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 1 el olijfolie van Bouton d'Or2 uien in ringen1 bosje koriander fijngehakt3 teentjes knoflook fijngehakt1/2 tl chilipoeder Cigalou2 tl gember geraspt1 tl kerriepoeder Cigalou1 blikken (400 g) gepelde tomaten Saint Eloi1 dl water250 g visfilet Odyssée (heilbot, zeebaars, nijlbaars, …)sap van 1 limoenzout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met dikke bodem. Fruit de uien in 2 minuten glazig. Voeg de helft van de koriander, het zout, het knoflook, het chilipoeder, de gember en de kerrie toe. Roer goed zodat de uien goed bedekt zijn met de kruiden. Voeg de tomaten en het water toe.
-
Plaats de vis op het bedje van ui en tomaat. Bestrooi met zout en peper. Sluit af en laat 8 à 12 minuten sudderen op zacht vuur. Voeg vervolgens het limoensap en de rest van de koriander toe.
-
Verdeel de uien en tomaten over de borden. Plaats hierop de visfilets. Werk af met korianderblaadjes en kwartjes limoen.
Tips
Heerlijk met quinoa en geroosterde groenten.
De vis is gaar als het zijn doorschijnende kleur verloren heeft.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.