Crumble van exotisen fruit en pistache ijs

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 30 g bloem
  • 30 g boter
  • 30 g suiker
  • 30 g geraspte kokosnoot
  • 2 passievruchten
  • 100 g ananas
  • 100 g mango
  • 2 el rum
  • 1 stuk gekonfijte aartsengelwortel
  • Gemalen gember
  • Pistache-ijs
  • Versiering lampionplant

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (gasstand 6).

  2. Meng voorzichtig 30g bloem, 30g suiker, 30g geraspte kokosnoot, 30g boter in stukjes en 2 snuifjes gember.

  3. Spreid dit mengsel uit op een antikleefbakplaat (1 cm dik) en zet 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.

  4. Snijd ± 100g ananas, ± 100g mango en 2 passievruchten. Meng met de versneden gekonfijte aartsengelwortel en 2 el rum.

  5. Verdeel over coupes, voeg een bolletje ijs toe, bestrooi met de crumble en versier met een lampionnetje. Garneer met 1 physalis.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.