Croutons met knoflook en parmezaan

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 sneetjes droog brood
  • 4 el boter van Pâturages
  • 3 el geraspte parmezaan van Itinéraire des Saveurs
  • ½ tl knoflook van Cigalou
  • Fleur de sel

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 7).

  2. Laat de boter smelten.

  3. Snij de korst van de sneetjes brood en snij het in blokjes.

  4. Vermeng de gesmolten boter, de knoflook, de geraspte parmezaan, een beetje fleur de sel en de broodblokjes in een kom.

  5. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif een kwartiertje in de oven, tot de croutons mooi gedroogd en goudbruin zijn.

  6. Dien op met een slaatje of soep.

Tips

Hebt u nog croutons over? In een hermetisch afgesloten glazen bokaal kunt u ze nog 1 tot 2 weken bewaren, en zelfs langer als u er niets aan toevoegde.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.