Crème van aardpeer met hazelnoot en gerookt hammetje

Makkelijker
70 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 200g gerookt hammetje
  • 400g aardperen
  • 1 bos lente-uitjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje tijm Cigalou
  • 200ml vloeibare room Balade
  • 100g zure room Pâturages
  • 1 el boter Pâturages
  • 100g hazelnoten Bouton d’Or
  • 1l gevogeltebouillon Bouton d’Or
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Voor de crème van aardperen, schil aardperen en ui.

  2. Bak de grofgesneden aardperen en ui licht aan in de boter.

  3. Voeg het gepelde en ontkiemde knofl ookteentje en de tijm toe.

  4. Giet de kippenbouillon erbij en laat 25 minuten op een laag vuur.

  5. Verwijder het takje tijm en mix.

  6. Zeef door een fi jne zeef en voeg de room toe, laat 10 minuten koken op een middelhoog vuur.

  7. Klop de zure room op tot een slagroom en breng op smaak met zout en peper.

  8. Doe de aardpeerroom in een kom en voeg de gehakte hazelnoten, het hammetje en gehakte lente-uitjes toe.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.