Club sandwich, selderrémoulade & ketchup van rode paprika

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneden toastbrood van Chabrior
  • ¼ knolselder
  • 50g mayonaise van Bouton d’Or
  • 10ml azijn van Bouton d’Or
  • 4 kippenwitten
  • 2 rode paprika's
  • 1 el honing van Elodie
  • 50ml druivenpittenolie van Bouton d’Or
  • Peper van Cigalou
  • Zout van Itinéraire des Saveurs

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Snij het kippenwit in dunne sneden. Kruid met peper en zout en rooster.

  2. Voor de selderrémoulade: schil en rasp de selder. Breng op smaak met mayonaise, azijn, zout en peper.

  3. Toast het brood en zet opzij.

  4. Voor de paprikaketchup. Bak de hele paprika’s 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.Haal uit de oven en verwijder de pitten.Mix het paprikavlees samen met de druivenpittenolie en honing.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.