Chocolademoelleux en vanille-ijs
Wie houdt er niet van een chocolademoelleux? Dat vloeiende hart omhuld in een warme chocoladetaart… een genot!
Onze chef Jeremy Vandernoot heeft een NIET TE MISSEN versie bedacht die snel en gemakkelijk te bakken is. Waarom er niet van profiteren?
Makkelijker
15 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Smelt de chocolade en boter au bain-marie.
-
Mix de eieren en de suiker met een klopper tot het mengsel wat volume krijgt en bijna wit wordt.
-
Voeg de gesmolten chocolade toe aan je bereiding
-
Voeg als laatste de gezeefde bloem toe.
-
Bak de moelleux 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.
-
Bak de moelleux 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.