Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
200 min
-
Doe het kippen- en rundergehakt in een slakom. Doe er de ui, peterselie, wortel, eieren en 2 vetarme bouillonblokjes bij.
-
Breng water aan de kook en dompel er de vermicelli even in, laat uitlekken en voeg toe aan de bereiding. Kruid met peper en zout en giet er de vis- en sojasaus bij.
-
Meng goed en bewaar ongeveer 3 u in de koelkast.
-
Leg de brickvellen open en vul met 1 el van de bereiding.
-
Bak goudbruin in veel olie op een zacht vuur.
Tips
Tip: dien de nems op met een huisbereid nuoc-mâmsausje (verwarm 1 el suiker, 4 el water, 1 el witte azijn, voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook toe en laat afkoelen).
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.