Volg het recept stap voor stap
-
Was en schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Giet de olie in een sauteerpan en bak 6 champignons met de spekreepjes. Leg op keukenpapier.
-
Laat de look en de fijngehakte uien uitzweten en doe er de aardappelen en de rest van de champignons bij. Bak lichtjes goudbruin.
-
Leng het bouillonblokje aan in warm water en giet deze warme bouillon in de sauteerpan. Kook 20 minuten.
-
Voeg de gehakte peterselie toe en mix. Breng op smaak met peper en zout.
-
Doe wat room en het mengsel gebakken spekreepjes-champignons in elke kom en serveer.
Tips
Met croutons van Saint Eloi en geraspte kaas van Pâturages wordt deze soep een volwaardig hoofdgerecht.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.