Champagnesaus

Makkelijk
7 min
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 30 cl champagne brut Delagne
  • 30 cl kalfsfond van Bouton d'Or
  • 250 g verse room Pâturages
  • 2 sjalotten
  • peterselie
  • 1 nootje boter Pâturages
  • zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 2 min
  1. Bak de gehakte sjalotten in een nootje boter op een hoog vuur. Neem ze van het vuur zodra ze goudgeel zijn en zet opzij.

  2. Verwarm de champagne en de kalfsfond op een hoog vuur en meng goed.

  3. Voeg de room toe, de sjalotten en wat peterselie. Kruid met peper en zout.

Tips

Heerlijk bij zeebaars, zalm of kabeljauw.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.