Champagnecocktail met granaatappelsap

Makkelijk
0 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 fles champagne
  • 4 granaatappels

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Was 1 granaatappel en snij er de 2 uiteinden af. Snij de schil in en ga helemaal rond, in de hoogte, en maak ze dan los in 2 stukken. Verwijder de witte vliesjes en klop er de pitten uit. Herhaal met de 3 andere granaatappels.

  2. Doe alle pitten in de mixer.

  3. Giet alles in een puntzeef of fijne zeef. Blijf de pitten verbrijzelen in een mortier om er alle sap uit te halen. Roer en zet 2 uur in de koelkast.

  4. Giet het granaatappelsap vlak voor het serveren in fluiten en giet er koude champagne bij.

Tips

Vindt u het granaatappelsap wat te zoet? Doe er dan wat fijne suiker van Top Budget bij.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.