De benodigde ingrediënten voor dit recept

1 portie(s)
  • 250g geraspte wortelen
  • 150g Top Budget bloem
  • 100g Chabrior rietsuiker
  • 2 Volaé eieren
  • 8ml Bouton d'Or plantaardige olie
  • 1 tl Chabrior bakpoeder
  • 1 tl Cigalou kaneel
  • 1 snufje zout
  • 50g gehakte noten
  • 100g Pâturages verse kaas
  • 50g poedersuiker
  • 1 citroensap

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 1

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rasp de wortelen en zet ze opzij.

  3. In een kom, meng de droge ingrediënten: bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout.

  4. Voeg de eieren en de olie toe. Meng alles goed door elkaar.

  5. Voeg de geraspte wortelen en de noten toe.

  6. Giet het beslag in een ingevette en met bloem bestoven bakvorm.

  7. Bak 35 tot 40 minuten. Controleer de gaarheid met een mespunt.

  8. Glazuur:

    • Meng de verse kaas, poedersuiker en citroensap.
    • Smeer het glazuur gelijkmatig uit over de afgekoelde taart.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 1

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.